2016. április 16., szombat

Ajándékért ajándék


A szülinapos játékom nyerteseinek elküldtem a nyereményüket.
Ildikóhoz már meg is érkezett, sajnos Rita még csütörtökön azt írta, nem érkezett meg a csomag.
Viszont, köszönő ajándéknak küldött egy meglepi csomagot, ami hozzám már eljutott.


Egy hardangeres újság / két mintát már ki is választottam /, a Ritától megszokott finomsággal kidolgozott illatpárna, üdvözlőkártya, és egy nagyon finom csoki, amiből már csak egy pici darab van, a lányommal rögtön lecsaptunk rá.

Remélem csak a posta késlekedik, ugyan úgy, mint a húsvéti képeslapjaimmal, 2 héttel az ünnepek után kézbesítették őket

Köszönöm kedves Rita

Köszönöm, hogy nálam jártál

2016. április 8., péntek

Öröm és virágok

Ma nagyon nagy öröm ért.

Délelőtt a postás hívott telefonon, otthon vagyok-e, mert ajánlott levelet hozott. A név, hogy kitől érkezett ismeretlen volt számomra. Nagy volt az izgalom amikor a postán átvettem a levelet / ugyanis délelőtt nem voltam otthon /, az utca cím már kezdett emlékeztetni Valakire, mintha már jött volna Tőle máskor is csomag.
Igen, jól sejtettem,Beátától jött :):) 
Az egyik alkalommal, amikor megdicsértem / már sokszor/ a munkáját, azt mondta, ha elkészült vele, elküldi a mintaívet.De itt még nem ért véget, hisz egy óriási meglepetés is volt benne.
Tegnap írtam a blogján, milyen szép amit csinált , ajándékba küldte valakinek, képzeljétek én vagyok a boldog tulajdonos :)


Nagyon szépen köszönöm, nem is tudom mivel háláljam meg.

Az egyik barátom ki akarta dobni a fokföldi ibolyát, mert úgy nézett ki, tönkre megy. Elkértem, ápolgattam és ez lett belőle


Volt egy másik is, egy lila, kb. 5 éve kaptam az egyik óvodásomtól. Nagyon szép lett, de elkövettem egy hibát, nem jól csuktam be az ablakot, jött egy nagy szél, kicsapta, a virág úgy esett le, hogy tőből eltört, nem lehetett visszaültetni.
Nagyon sajnáltam, annál is inkább, mert valahogy ez a fajta virág nem akart megmaradni nálam, hosszú idő után lett sikerélményem.
Gyorsan levettem néhány levélkét és ledugtam a földbe.
Tegnap előtt vettem észre, hogy 1 virágot hozott, sőt a levél között ha jól megnézitek kandikál egy másik is.

Az amarilliszem meg eltévesztette az évszakot, eddig mindig karácsony előtt virágzott, tavaly hiányoltam is, de most kárpótolt. Négy virág van rajta, csak nem jó szögből fényképeztem.Köszönöm, hogy nálam jártál


2016. április 6., szerda

Anyák napi készülődés

Készítettem néhány szívecskét Anyák napjára. 
Na nem kell megijedni, nem mindegyiket kapja az anyukám :)


Anyag: Zweigart ecrü 20 ct ;
Fonal Anchor 1018 ;
Szalagok : Barbaral: Cinnamon ; Nina: Avocado


Zweigart ecrü 20 ct; fonal DMC 517 ; szalagok: Barbaral : Pistacio, SpumeAnyag nem tudom, fonal DMC 666Anyag: Murano Lugana 32 ct, fonal fehér DMC


Anyag: Murano Lugana, fonal DMC 12 mind a kettő , Puppets 7682