2014. július 26., szombat

Tavasz

Elkészült a Sal-ból a tavasz mintám. Igaz, hogy most nyár van,. de úgy kezdtem el csinálni, ahogy a képen is jönnek sorba. Most következik a nyár, de egy kicsit félre tettem.


 Igaz, azt írtam, csinálok néhány apróságot, ne jöjjek zavarba ha valakinek ajándékot szeretnék adni, de valahogy nem úgy megy. Remélem csak a nyár az oka. 
Pl. ma sem varrtam semmit. 
Délelőtt a háztartási munka, délután esküvőn voltam. Ma esküdött a barátnőm lánya, egy volt óvodásom vette feleségül. Nekik csináltam a gyűrűpárnát
Este pedig nyársalni voltam, jó kis este volt

2014. július 19., szombat

Pinterest



Már régen szerettem volna egy Pinteres oldalt csinálni, de sehogy sem sikerült. Egyszer lőn csoda, valahogy megjelent a sajátom. Esküszöm nem én csináltam, de lényeg, hogy van.
Most szerettem volna  blogomra feltenni az oldalsávba, de hiába mentem a tervezésre, tanácstalan voltam, hogy kell csinálni.
Segítsetek légy szíves!?
Köszönöm

2014. július 15., kedd

Meglepetés

Kellemes meglepetés ért ma. Éva barátnőm jelezte, hogy levendulát küld nekem. Ma megérkezett a csomag, és nem is Éva lenne, ha csak a levendulát találtam volna benne.


Látjátok milyen nagy csomag levendulát kaptam? Még a postás is megjegyezte, hogy milyen finom illatos levél. Találtam még benne hímezni valót is, anyaggal, fonallal együtt. a fonalakat már fel is raktam egy házilag készített fonalrendezőre. Nem valami szépre sikerült, de most nem volt több időm rá.
Még két finom kávét is találtam a csomagban, az egyiket gyorsan meg is kóstoltam.

Évi, nagyon szépen köszönöm.

Lassan, de haladok a Virágos évszakos SAL-lal.


Még hiányzik kancsó kiöntője, a füle és a kontúrozás, illetve a kancsó belsejéből is egy kicsi.
A kontúrozás egy kicsit sötét így a feketével, de nem bontom ki, hogy egy más színnel csináljam meg. Láttam olyan megoldást is, hogy barnával csinálták, de ez már ilyen marad.

Úgy döntöttem, ha elkészülök a tavasszal, egy kicsit félre teszem, és mást csinálok.
Úgy jártam, hogy régi gyerekkori barátnőmhöz mentünk az unokámmal, és semmi saját készítésű ajándékot nem tudtam vinni.
Most csinálok néhány  kulcstartót, tűpárnát, stb. hogy ne kerüljek máskor ilyen helyzetbe.