2012. február 14., kedd

Nem lógattam a lábam

Nem a lábam lógattam az utóbbi időben. A múlt héten unokáztam, beteg volt. Ezalatt az idő alatt csak lassan haladtam az öltögetéssel, meg egyszerre többet is elkezdtem.

Itt van például a hardangeres párnácskám. Az Öltögetőben Margótól megtanultam, hogy kell kivágni a szálakat, most az azsúrozás következik. Képzeljétek, még Lee is megdícsért.Közben a TDT naptár Sal -nak is  tagja vagyok. Vannak, akik már a márciust is megcsinálták, én még csak a január elején tartok. De hamarosan utol érem a többieket, mert befejeztem, amit közben csináltam.


Egyet még nem mutatok meg, csak annyit árulok el róla, hogy Latinkánál láttam egy nagyon szép könyvjelzőt, Ő elkészíti nekem, én pedig  a dobozt csináltam cserébe. Ha postára kerül, megmutatom.

A kolléganőmnek holnap lesz a születésnapja, Ő kapja a másik dobozt.
  

 

          32 ct natúr  Zweigart,  Puppets 7227; 7130; 2116; 4216; 7242; 7246; 8108

Utólag még tettem rá egy kis masnit, talán mintha így jobb lenne.....

Csináltam még egy levendula csokrot is, de nem nagyon tetszik, egyenlőre elteszem, majd valamikor felhasználomA levendula csokor nem tudom, hogy hányas Aidára készült,
Pupqets 108; 4216; 7101; 7261; 7241; 7212

3 megjegyzés:

 1. Hű, de szorgalmatos valaki!
  Nagyon sokat és nagyon szépen dolgoztál. Tetszik a dobozkád is, a levendulás mintát meg nyáron egy zsákocskára ráteheted. Szerintem szép az, én is kihímeztem.

  VálaszTörlés
 2. A hardangeres párna csúcs szép! Én nem tudok ilyen szépet!
  Aranyos a dobozkád, nagyon kedves lett rajta a hímzés!:) Tényleg nem lógattad a lábadat!:) Szépségeket alkottál!
  Puszi Neked!
  Remélem a kis unokád teljesen meggyógyult már!:)

  VálaszTörlés