2013. január 24., csütörtök

Könyvjelzők

Hát sajnos csak elcsúszott a határidő a könyvjelzőknél. Nem készült el mind a 21 db +2 a Tanító néniknek. Még hiányzik 6 db, pedig ma már  24-e van.
Sajnos közbeszólt a nátha, olyan ramatyul éreztem magam, hogy még varrni sem volt kedvem. Pedig a hétvégén itthon voltak a lányomék, gondoltam, majd elviszik. Na, ez csúszott. Kedden délelőtt ismét eljött  a lányom, / jó volt egy kicsi anya-lánya nap/,tegnap utazott haza, könyvjelzők nélkül. Megbeszéltük, hétfőn feladom - remélem már semmi nem jön közbe, és gondolom, akkor is örül majd mindenki az ajándéknak.
A másik....., ismeritek azt, amikor valami szőrén szálán eltűnik. Először különböző mintát gondoltam a tanító Néniknek, de végül egyformák lettek. Gondoltam, nem baj, van benne piros, és kék fonal is, az egyik kék, a másik piros alapra kerül.
Na, és itt jött a szőrén-szálán való eltűnés. A kék filcből csak egy tenyérnyi darabom volt, már egy hete előkészítettem, tegnap reggel még láttam is, amikor ragasztani akartam, sehol semmi........
Gondoltam, Ők talán csak nem vesznek össze a teljesen egyforma könyvjelzőn, pirosra ragasztottam mind a kettőt. Ugye tudjátok mi történt? Amikor megszáradt a ragasztó, előkerült a kék filc, de akkor már nem változtattam rajta.
Ha elkészül az összes, együtt is felteszem őket, most csak a felnőttekét mutatom.


A minta itt található, Palkó cicája adta az ötletet.
Anyag 32 ct /maradék felhasználása / Puppets, illetve Vénusz fonalakkal

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek, biztos, örülni fognak nekik!
    Remélem, már teljesen jól vagy! Nem olyan nagy baj, ha nem készült el mind, kicsit késve is nagy lesz az öröm!
    Szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Gyógyulj meg teljesen minél előbb!
    Nagyon jók lettek ezek a könyvjelzők!!! Biztos siker... :)

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást, és kitartást a könyvjelzők befejezéséhez.
    Nagyon tetszik ez az egyszerű kis minta.

    VálaszTörlés