2013. július 19., péntek

A technika ördöge

Már másodszorra jártam úgy, hogy rákattintottam egy bejegyzésre / Sakura, és Enikő-Tea kettesben /, és nem jelenik meg a bejegyzés. Pl,. Sakura az állatkerti élménye után írt valamit, Enikő pedig a magyar feltalálókról, és nálam csak az előző bejegyzésük, majd kihagyással a következő jelenik meg. Ugyan hova bújtak? Ki tudja a választ?

4 megjegyzés:

  1. Én is pont most akartam olvasgatni Enikőnél és sehol semmi...

    Frissítettem párszor, de semmi haszna.

    Biztos valami technikai baki van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értek a géphez de ezt véletlenül tudom...meggondolták magukat, levették a posztot és ezután ezt írja ki...a rendszer Én is voltam itt... nem tetszett amit feltettem, és töröltem és utána ezt írta ki a gép...

      Törlés
    2. Köszönöm, most már értem. Én meg már arra gondoltam, valami kisördög szórakozik vele,

      Törlés
  2. Igen. Jöttem magyarázkodni, de Vera leírta. Ha baj van, én is mindig azt hiszem valamit rosszul csináltam. Sőt! javítani is akarom és avval több bajt csinálok.
    Arról, hogy a fiad milyen közel lakik eszembe jutott, hogy éltünk Anyuval egy udvarban, két külön bejáratú házban. Mi is alíg találkoztunk. Nevettünk rajta sokat. Mikor Ő hazajött a munkából már késő volt, csak intett be az ablakon, de egy órát beszélgetni hétvégén tudtunk. De akkor is irány a telek, mert építkeztünk. Mégis. Olyan jó érzés, hogy a másik közel van.

    VálaszTörlés