2013. július 13., szombat

Megérkezett

Említettem már, hogy egy hímzőszakkör tagja vagyok.  Margó vezeti, akitől nagyon sok szép mintát, ötletet kapunk, különböző öltésfajtákkal ismertet meg bennünket. Többek között Lee hardanger öltésével. Már készítettünk több mindent, az én egyik munkám meg is jelent a Lee blogján / nagyon örültem neki /.
Most Margó kapott Tőle ajándékot, és képzeljétek a szakköri tagoknak is küldött egy -egy kittet, benne a szükséges vászon, fonal, és egy humbug minta. Ezek a minták - összesen 6 db van belőlük - ingyenesek a blogján, nekem is meg vannak, de ez  mégis más.




Hamarosan el is készítem, és akkor már a többit is megcsinálom, most azonban gőzerővel ajándékokat készítek. Megyünk az unokámmal a barátnőmékhez néhány napra, Neki készítek egy kis apróságot, Rita szülinapos játékában is hamarosan ismét ünnepelünk, és beneveztem  latinka játékába is, oda 25.-ig kell elküldenem az ajándékot. Már majd nem mindegyikkel készen vagyok, a végső formába öntések hiányoznak. Hamarosan mutatom őket.

3 megjegyzés:

  1. De jó Neked, tudsz kézimunkázni! Kedves a kis minta, amit kaptatok! Nagy öröm, ha mások oldalán is bemutatják a kézimunkáinkat. Gratulálok Neked hozzá.
    nálunk meg fúrnak, faragnak, betonoznak, ablakot raknak, ki-be stb. Pedig még nem mostanában végzünk. :))))
    jó kikapcsolódást Nektek a Barátnődnél! Bízom benne, hogy hamarosan mi is találkozni tudunk :)
    Addig is sok puszi Neked!

    VálaszTörlés
  2. muito bonito.....
    abraços de MF

    VálaszTörlés
  3. Úgy olvasom, nagyon aktív vagy! Örülök majd, ha látom is :)
    Olvastam, hogy szép ajándékokat kaptatok aranyszívű Leetől - kíváncsian várom a kész darabot! :)

    VálaszTörlés