2014. január 24., péntek

Egy rossz mozdulat

Jól megjártam. Reggel, amikor a lépcsőházakat takarítottam - szerencsére már az utolsónál - , rosszul emeltem meg a teli vizes vödröt...... és úgy maradtam. Alig bírtam hazavánszorogni.
Rendbe tettem magam, majd irány az orvos. Ne tudjátok meg, hogy mentem, mint akinek - bocs - tele a nadrágja, és még keres is valamit a földön.
Nagyon aranyos doktor bácsink van, mindig mosolyog - szerencsére most nem mondta, hogy : Hát igen, ebben a korban...- írt fel gyógyszereket és pihenni. Feküdni, ülni, ahogy kényelmes és nem fáj. Injekció, ááááá, az nem. Na magad uram , ha szolgád nincsen, irány a gyógyszertár hasonló pózban.
Természetesen sem oda, sem visszafele éppen nem jött busz, a máskor 10 perces út, most majd nem 1 óra volt.
Most az ágyon körberaktam magam: olvasni, hímezni valók, telefon, távirányító, és pihizek, még szerencse, hogy főzni nem kell, maradt tegnapról, bár egy kis csinifogyi nem árt néha

10 megjegyzés:

  1. Kedves Éva!
    Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! Tudom ez milyen érzés, nekem már többször volt így. Volt amikor csak az injekció segített. Pihenj sokat, vigyázz a mozdulatokra, főleg az elején, amikor már úgy érzed, hogy jól vagy.
    Erzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. Sajnos nekem is ismerős az érzés, nem először fordult elő velem.
      Kellemes hétvégét.

      Törlés
  2. Drága Évi! Nagyon Veled érzek, bár én még nem jártam így, de a családban már előfordult. Mielőbbi javulást, gyógyulást kívánok, kár, hogy ilyen messze lakunk egymástól, különben gyakran bekukkantanék hozzád! Szívesen vinnék Neked finomságokat, hogy mielőbb meggyógyulj. Így csak a gyógyító szeretetemet, s nagy ölelést küldök Neked! Puszillak! <3

    VálaszTörlés
  3. Évikém, nagyon köszönöm kedves szavaidat. Valóban kár, hogy messze vagyunk egymástól, nem a finomságok miatt, bár az sem megvetendő.
    Ilyenkor látja az ember, milyen hálás lehet a sorsnak. Sok barát, jó szomszéd ajánlotta fel a segítségét, vagy együtt érez velem. A tegnapihoz képest már jobban vagyok.

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást.... Van erre két gyakorlat is ami segít

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, írj emailben egy telefonszámot, elmondom szívesen

      Törlés
  5. Óoooh! Bocs, de még nevetek, mert úgy adtad elő a problémát, mint egy iróniát. A rossz mozdulatok óriási problémát és fájdalmat okoznak. Francos lumbágó és társai. Oké, pihensz és van egy napi ellátásod. És utána? Hova szaladjunk?

    VálaszTörlés
  6. Hova? Hozzád. De most komolyan: megvagy?

    VálaszTörlés