2015. november 8., vasárnap

Nem is száguldoztam

Azt hiszem a kerékpárom egy időre elmegy pihenni. 
Ma délután jöttem haza kerékpárral, velem szemben egy férfi szintén kerékpárral. Míg én előre néztem, úgy ahogy illik, Ő elmélyülten féloldalra fordulva figyelt valamit, közben vészesen jött át az én oldalamra. 
Hangosan kiabáltam Neki, félre húzódtam, már a füvön voltam, megállni sem volt időm, amikor oldalról teljes sebességgel belém rohant.
Mit mondjak, a gyalogbéka semmi volt hozzám képest, ahogy kiterültem. Jól összetörtem magam.
 A bal kezemen 2 ujjam most egy kissé duci,nehéz mozgatni, a jobb alsó karomon néhány helyen hiányzik a bőr, és a jobb bokám dagad, sántikálok, a ruhám sáros lett.
 Az "úr " akit nem neveznék így, felállt, megnézte a kerékpárját, hogy lett -e valami baja, majd felült és elhajtott. Annyit nem mondott, bakk, ott hagyott kinyúlva. 
Egy másik Úr segített felszedni a roncsaimat. Aminek nagyon örültem, hogy bár a szemüvegem is elrepült, de nem lett semmi baja, hisz akkor most nem tudnék ide sem írni.
Látni kellett volna mi volt körülöttem. A szatyrom kiborult / benne pizsama, most adta az Anyukám, az uborkák az edényből szerte széjjel- de összeszedtem őket, itthon megmostam és ehető  stb./
Lehet, hogy ilyennel kellett volna közlekednem?






Köszönöm, hogy benéztél hozzám

12 megjegyzés:

  1. Hasonló balesetektől félek én is mindig, bár ez a település nem nagy ahol lakom így, mindenki ismer mindenkit. Talán ezért vigyázunk egymásra és sok nézelődni való sem akad. Ujjaid gyógyuljonak meg hamar és mutass sok szép kézimunkát nekünk.
    Lehetőségekhez képest szép hetet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, "szerencsére a bal kezem sérült meg, így varrni tudok, tartani nehéz egy kicsit. Sajnos a lábam jobban fáj, lehet, hogy baleseti lesz belőle

      Törlés
  2. Kívánok mielőbbi gyógyulást! Felháborító az emberek közömbössége hogy még nem is segített neked aki miatt elestél! Ecetes vizes ruhával borogassad a lábad és pihenjél!

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást kívánok, és minél előbb menj orvoshoz, ha netán eltört valamid jobb ha kezelik. Meséld el a dokinak is mi történt , mivel ha jól tudom ez cserbenhagyásos gázolás..... de nem akarok okoskodni.
    Szörnyű, hogy milyen emberek vannak :-(((
    Üdv:Kata ( katamese.hu )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, már voltam, szerencsére csak zúzódás

      Törlés
  4. Mielőbbi jobbulást kívánok...

    VálaszTörlés
  5. Szerencse, hogy ennyivel megúsztad... Nem értem, milyen emberek vannak...
    Jobbulást!
    Szépek lettek a könyvjelzők... nagyon gyors és ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Pedig ma reggelre a jobb felsőkarom is el kezdett fájni, olyan, mint amikor izomlázam van

      Törlés
  6. Oh, szegény! Borzalmas lehetett. Minél előbbi regenerálódást kívánok!!!!

    VálaszTörlés