2024. március 14., csütörtök

Húsvéti készülődés helyett

 

Nagyon nem volt kedvem és időm húsvéti díszek készítéséhez.

Sajnos egy betegség akadályozott meg benne, a lányom lett beteg. Egy "sima " epe műtétből egy komplikált, nehéz műtét lett, ami 2.5 óráig tartott. Az orvos szerint egy születési rendellenesség okozta a gondot, ami csak most derült ki. Elmondása szerint ilyen elváltozásokkal sem Ő, sem a kollégája, akivel műtöttek nem találkoztak még. Szerencsére a sikeres műtét után mondta meg, az utolsó percben érkeztünk, reggelre akár tragédia is lehetett volna. Most  már jól van, itthon lábadozik.

Nem csoda, hogy nem érdekelt a hímzés. Néha vettem csak tűt a kezembe, kicsit megnyugtatott.

Nagy része a díszeknek még a műtét előtt készültek, végső formájukat tegnap kapták meg.


Köszönöm, hogy nálam jártál.


6 megjegyzés:

  1. Lányodnak mielőbbi teljes felépülést kívánok! Mindig történnek előre nem látott dolgok , de jó hogy már túl vagytok rajta. Gondolom hogy téged is mennyire megviselt, nagyon szép ajándékokat alkottál !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, már kezdünk megnyugodni.

      Törlés
  2. Uh! Szegény leány, de szerencsés végkifejlet! szépek a tojások!

    VálaszTörlés
  3. Szerencsére már gyógyul.
    Köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  4. Kedves Éva, jobbulást a lányodnak... Nem csoda hogy nem volt kedved semmihez...Szép hétvégét!Majd elfelejtettem, a tojások szépek, én egyet se.......van alkotói válságom is... most inkább erre fogom... hosszú lenne..Milyen méretű anyagra varrtad,?

    VálaszTörlés
  5. Ragyogó ragyogás a bejegyzésedben! Éleslátás, jól artikulált, és öröm olvasni. Köszönjük, hogy megosztottad értékes nézőpontodat.

    VálaszTörlés