2012. június 16., szombat

Nyaraltam

Már elég régen jelentkeztem, de mentségemre szolgáljon, nyaralni voltam. Édesapám a Sütőiparnál dolgozott anno, és a vállalatnak Berekfürdőn van egy üdülője. Ilyenkor, a főszezon előtt a nyugdíjasok vehetik igénybe, és most engem is elvittek. 10 nap pihenés, napozás, úszás. Azért nem tétlenkedtem, mert hímzést is vittem magammal, igaz kevesebb időm volt rá, mint ahogy tervezetem.Majdnem készen van az ollóőröm. Fel is gyöngyöztem, bár itt elég halványan látszik, már csak össze kell állítani


Erre még fel kell varrni a gyöngyöket, tegnap tudtam venni olyat, amilyen kell hozzá. Még nem döntöttem el,  mi lesz belőle. Ha párnácska, akkor a hátoldalát még meg kell varrni , ha doboz, akkor dobozt kell csinálnom. Szóval még érlelődik a gondolat.

A naptárral is haladtam, ez már a március. Mondjuk június közepén már éppen illő haladni vele. Ebben is van néhány különleges öltés, pl. a kosár alja, és füle, hát megizzasztott ismét.

Még készítettem egy tűpárnát, de mivel az Latinka játékára készült, még nem mutatom meg, majd ha megérkezett a címzetthez, illetve a pici óllóőr is úton van / a Manka mintás /, a jövő héten elárulom ki kapta, és miért.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szépeket alkottál!!!! Berekfürdő szuper hely, gyerekkkoromban éveken át oda jártunk.
  Remélem, megkapod amit küldtem, annyira drukkolok a postának, hogy sikerüljön kiszállítani.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Én is nagyon izgulok, mert krealédy oldalán láttam, hogy milyen gyönyörűséget kapott, és már majd kifúrja az oldalamat a kíváncsiság.

   Törlés
 2. Biztosan kipihented magad, nagyon jól esik időnként elmenni egy kicsit nyaralgatni! :)
  Szépségeket hímeztél, a fehér hímzés gyönyörű, persze a lilák se maradnak le mögötte. Tetszenek!

  VálaszTörlés
 3. Is a lovely work!
  my best regards :)

  VálaszTörlés
 4. De jó volt Neked! Jó egy kis kikapcsolódás! Azért látom, szorgalmas voltál :) Gyönyörűeket hímeztél - ismét :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Nektek a dicsérő szavakat

   Törlés
  2. Köszönöm Nektek a dicsérő szavakat

   Törlés