2012. szeptember 16., vasárnap

Próbálkozom

Már mutattam korábban is olyan színátmenetes fonalat, amit én festettem.  Azzal már hímeztem is, de mivel ajándék lesz, így most nem tudom megmutatni.Tegnap megint csináltam, még mindig nem tökéletes,de nekem tetszik.

 Világoskék és türkizkék kombinációja, nem olyan nagy az eltérés a két szín között, majd legközelebb két jobban eltérő színnel próbálkozom. Feltekerve különben jobban látszik az átmenet.

  Napsárga és korall színeket használtam. Feltekerve nagyon szépen látszik az átmenet, remélem a varrásnál is.


A kukacnál még hiányzik a kontúrozás, és a virágok kivarrása. Eredetileg könyvjelzőhöz készítettem, de meggondoltam magam, máshoz használom fel, már van is ötletem.

Mária napra csináltam a barátnőmnek egy könyvjelzőt, de annyira siettem feladni, hogy sajnos a fényképezés elmaradt.

9 megjegyzés:

  1. Szépek a fonalkáid!!! Csak saját célra festesz, vagy eladásra is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek még csak próbálkozások voltak,a legolcsóbb, a Puppets fonalat vettem meg próbálkozni. Még csak azt sem írtam le, hogy miből mennyit tettem bele. Ha már jobban sikerül, akkor talán igen, de addig csak kísérletezgetek.

      Törlés
  2. Szép színeket sikerült összehozni! Nekem a korallos jött be nagyon!
    És tündéri a csiguszod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon szívesen elküldöm a mintát, ha kéred. Az nem biztos, hogy ugyan ilyen színű fonalat tudok csinálni, csak hasonlót, mert ez még próbálkozás, de ha szeretnél küldök Neked.

      Törlés
  3. a narancsnál nagyon jól látszik a szinátmenet :) mi is próbálkoztunk vele,de volt ahol meseszép,máshol pedig ronda lett :/ ha sikerült,akkor a festési technikát megosztod velünk? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen megosztom Veletek, és legközelebb azt is leírom miből mennyit tettem, és mennyi ideig hagytam a festőlében.

      Törlés
    2. Természetesen megosztom Veletek, és legközelebb azt is leírom miből mennyit tettem, és mennyi ideig hagytam a festőlében.

      Törlés
  4. Jól teszed, hogy próbálkozol, legközelebb több színt is felodhatnál, harmónikusan egymáshoz illőket. Most az őszi zöld barna narancs egy fonálon, egymásba olvadva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az ötletet, veszek is festéket és megpróbálom.

      Törlés