2013. február 10., vasárnap

Könyvjelzők ajándékba

Teljesen beleszerettem ezekbe a gumis könyvjelzőkbe. Köszönet érte Margónak, Ő mutatta a szakkörben. Sajnos tartalékban soha nincs itthon, mert mindig akkor csinálok csak, amikor valakit meg akarok ajándékozni. meg annyi minden mást is csinálok, hogy nem fér bele az időmbe.
Most is így jártam, 2 kedves barátomnak készítettem, csak úgy. Na meg is lett az eredménye, mert a lila mintásat eltévesztettem, és csak akkor vettem észre, amikor már átadtam.
De nem haragudott érte az ajándékozott, csak én restellem ilyenkor magam, nem szeretek hibás dolgokat kiadni a kezemből.




Pénteken lesz megint szakkör, akkor fejezzük be a hardangeres munkánkat. Már többször is akartam fényképezőgépet vinni, hogy lássátok, hogy dolgozunk, és miket készítenek a társaim. Remélem most nem felejtem el.

9 megjegyzés:

  1. Szépek a könyvjelzők . Tetszik a színük és a mintájuk is:)
    Kíváncsi vagyok a szakköri képekre, nagy örömet szereznél vele, ha legközelebb hoznál képeket!
    Puszillak :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper könyvjelzőket készítettél! Most én is kerekeken dolgozom :)
    Hogy tudod ilyen gyönyörűen rárakni a zsinórt? Ennek mi a titka? - ha nem titok... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen nm titok a titok:)) Egy másik kört is kivágtam, azt anyaggal vontam be. Amikor a két lapot összeragasztottam / közé a gumiszalagot /, akkor ott van egy kis rés. Oda is kenek ragasztót, a zsinór egyik végét bedugom, majd a ragasztós részen körbetekerem a zsinórt, majd a másik végét is bedugom. Ezután fogom össze a csipeszekkel, amíg meg nem szárad. Nem tudom érthető-e így, vagy tegyek fel fotókat?

      Törlés
    2. Köszi! Teljesen érthető :)
      Már csak bátorság kell, kipróbálni :)
      Ragasztót is sikerült vennem :)

      Törlés
  3. Nagyon szépek ezek a könyvjelzők! :-)
    Én örülnék a fotóval illusztrált leírásnak is :-) meg ha elárulnád, hogy milyen fajta ragasztót használsz? (textilragasztó?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A könyvkötők használják,Planatol BB Superior vizes diszperziós enyv. Fehér a színe, de ha megszárad nem látszik. 1 kg-os kiszerelésbe lehet venni, én egy ébve vettem, és még mindig van bőven. Nem kell belőle sok. Sajnos nem tudom hol lehet venni, itt nálunk van egy üzlet, gázkészülékeket, fürdőszoba berendezéseket, és kartonokat, ragasztókat árulnak. Nézz szét a neten, hátha ott a közeletekben is van.

      Törlés
    2. Köszi, megnézem majd, hátha....

      Törlés
  4. Nagyon szuper!
    Készíts képeket a szakkörről!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pénteken megyek, remélem nem felejtem itthon a fényképezőgépet.

      Törlés