2013. május 1., szerda

Húúúúúúúúú, végre elkészültek


Végre elkészült az összes. A volt ovimban a búcsúzó gyermekek tarisznyáját díszítik majd ezek a hímzések. Nem a minta nehézsége, hanem a monotonitás miatt örülök, hogy készen vannak. Csak a búcsúzás dátuma lett rávarrva,  és a jelük, mert van közöttük olyan gyermek, aki már negyedik éve ovis, így nem lett volna egyforma. Huszonhárman búcsúznak az idén, és képzeljétek, csak 4 kislány, a többi mind fiú. Nem irigyeltem a kolléganőket egy cseppet sem.



5 megjegyzés:

  1. Gratulálok Évi! Te egy tündéri óvónéni lehettél, ha még most is a kis ovisoknak hímezgetsz!!! Bárcsak mindenhol ilyenek lennének az óvónők...(pl. nálunk...)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a kitartásodhoz :) Tényleg nagy munka volt! Aranyos kis minták :)

    VálaszTörlés
  3. De jók lettek! :)Időben elkészültél velük!
    Hát nálunk sem jobb a helyzet, nagyon sok a fiú és csak néhány kislányunk van! :)
    Én Anyák napjára hímeztem egy szíves képet , most ez díszíti a csoportom falát! :)
    Puszillak!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek! Nálunk az arány 29:7. Túl sok a fiú! Nagyon rendes vagy, hogy még mindig segítesz a kolléganőidnek! Nem könnyű elszakadni az ovitól!

    VálaszTörlés
  5. Le a kalappal! El is hiszem, hogy jó rajta túl lenni, de nagyon aranyos Tőled, hogy ezt vállaltad. Ezt egy életen keresztül őrzik a tulajdonosok, vagy a szüleik. Nálunk még mindig megvannak a gyerekeim búcsútarisznyái, némelyikben még az apró pogácsa is.

    VálaszTörlés