2013. december 8., vasárnap

Kopogtató

Már egy ideje készen van a kopogtatóm. Először úgy terveztem, a bejárati ajtóra teszem, de egyáltalán nem mutatott. Így az ebédlőbe került. Van azonban egy problémám. Vettem egy csillagos banner akasztót, de sehogyan sem tudom felakasztani a falra, egy rövid fekete cérnával oldottam meg, de így meg nagyon csúnya. Ahányszor ránézek, mindig töröm a fejem, hogyan is oldjam meg. Talán egyszer csak jön a "szikra".


Tavaly varrtam ezt a kis képet, de kifutottam az időből, ezért nem került fel a falra. Most találtam egy keretet, - nem ez lesz a végleges - egy fehér keretbe szeretném tenni. Hamarosan megyek érte, és akkor jöhet a csere.


Akárhogy ügyeskedtem, lekapcsoltam a villanyt, felkapcsoltam, átállítottam a gépet, mégis benne van a fény.



Itt kikapcsoltam a vakut, így meg sötét lett. Amikor feltettem ide a képet, akkor láttam, egy folt is van rajta. Gyorsan megnéztem, nincs semmi.
Lehet, hogy ez ma nem az én napom?

Varrogatok ám szorgalmasan, de csak a fényképek gyűlnek, mert karácsonyi ajándékok lesznek, nem merem megmutatni, majd az ünnepek után.

4 megjegyzés:

  1. Szép lett a szarvasos "kopogtatód" :)
    (én két pici szöggel próbálkoznék a középső csillag két oldalán...)
    A kék kép nagyon szép, fehér keretben biztos még jobb lezs :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki a szarvas (én egy filc csillaggal takarnám el a szöget). A fehér kép szép lett, szuper lesz fehér keretben!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, Te is szép dolgokat csinálsz:)

    VálaszTörlés