2013. december 29., vasárnap

Megkésett ajándék

A Facebookon Latinka hirdetett egy karácsonyi ajándékozós játékot. Nagyon sokan jelentkeztünk , több mint százan. El is indultak az ajándékok, de sajnos nem mindegyik. Voltak olyanok is, akik többszöri figyelmeztetésre sem jelentkeztek. Az ilyen minek jelentkezik egy játékra? Eszébe sem jut, milyen csalódást okoz annak, aki szív repesve várja minden nap a postást, és csak egy nagy csalódás a vége.
Elhiszem, hogy mindenkinek közbejöhet valami, de akkor tessék jelezni, mi megértőek vagyunk.
Tudom, hogy ez már nem ugyanaz, de az egyik társunknak, aki hoppon maradt készítettem egy kis ajándékot. Szalvétákat kért és abba a csomagocskába rejtem el Neki, remélem picit megszelídítem a csalódottságát.



A másik ajándék nem konkrét karácsonyi ígéret volt, tegnapra készült el. A menyem egy üvegben tartja a kávét, megkérdeztem, hímezzek-e valamit az üveg tetejére.
El is készült, de megvallom őszintén nem tetszik annyira. Miért? Túl fehérnek találom a vásznat, de hiába próbálkoztam, nem sikerült befesteni, illetve valami ronda szürke lett, arra pedig nem akartam varrni.
Ő jött rá, ha körbekontúroztam volna a mintát, talán szebben kiadná a mintát. Felajánlottam, ha kéri kap egy másik tartót, egy jobb hímzéssel, de így is elfogadta.


Az én karácsonyfám ilyen volt. Ha sikerül, akkor jövőre saját készítésű xszemes díszek lesznek rajta.


5 megjegyzés:

  1. Tavaly karácsonykor a mi csapatunk is szervezett húzást, és nálunk is volt aki nem kapott ajándékot, még a mai napig sem.... :(((
    Én is nagyon csúnya dolognak tartom, mert még ha úgy is alakul, hogy nincs időm készíteni ajándékot, de legalább venne valamit készen, és azt küldné el...
    Nagyon figyelmes vagy, hogy te gondoltál a hoppon maradt tagra, biztos nagyon jól esett neki....
    Az üvegtető nagyon szép lett!!! A karifád úgyszintén!! Kiváncsi vagyok a 2014-es, sk-díszes fácskádra!!! De még egy évet várni kell rá!! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon kedves vagy, hogy gondoltál a hoppon maradottra!
    Soha nem értettem az ilyet, de nem tudhatjuk, lehet, valami olyan jött neki közbe, ami tényleg akadály...
    Tetszik a fenyőd és az üveg is jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem egy társunk nem kapott ajándékot. Ha Ő lett volna az egyedüli, nem is háborognék. Írtam, hogy mindenkivel történhet valami, ami miatt nem tudja teljesíteni, amit vállalt. De, hogy egy szóval sem jeleznek? Ez számomra érthetetlen. Volt olyan, aki személyes üzenetben, de szólt a párjának, hogy ez és ez miatt kicsit késik, emberek vagyunk, megértjük. De amikor többször is rájuk írt a játékszervező, és semmit nem reagáltak, ez számomra elfogadhatatlan.

      Törlés
    2. Igazad van! Sajnos sokszor az emberek felelőtlenül vállalnak be dolgokat...

      Törlés
  3. Mivel holnap már nem jövök, most kívánok Neked nagyon boldog új évet, sok örömet, jó egészséget!

    VálaszTörlés