2013. december 17., kedd

Meglepetés

Annyi rosszat hall az ember. Katasztrófákról, az emberek közömbösségéről, gonoszságáról, és akkor csak felvillan egy fénysugár.
2011-ben beléptem egy csodálatos világba, a blogolók csapatába. Már itt megismertem néhány csodálatos embert, majd bővült a kör, mert befogadott néhány xszemes csoport is.
Kezdődött azzal, hogy a szolnoki Öltögető, csoport tagja lettem, ahol Margó megtanított sokféle technikára, ötleteket kaptam és kapok Tőle. Köszönöm.
A blogon keresztül barátokkal ajándékozott meg az élet - erről már többször is írtam.
Az egyik közösségi oldalon keresztül sok hasonló érdeklődésű emberrel hozott össze a sors. Bennem eddig is élt a remény, hogy az emberek jók, hát itt meg is bizonyosodhattam róla. Ennyi kedves, önzetlen emberrel régen találkoztam.
Mindennek a csúcspontja a mai nap. Anikónál olvastam, hogy illatos fonallal készítette az egyik ajándékát. Én még ilyet nem hallottam, és ezt meg is írtam Neki.
Mit gondoltok mi történt?........Igen, ma csengetett a postás és egy karácsonyi képeslap, néhány kedves szó kíséretében egy motring illatos fonal lapult, a borítékban.


 Nagyon köszönöm Nektek, hogy színesebbé, szebbé tettétek az életemet.

4 megjegyzés:

  1. Oooooh! Ez annyira megérintett engem is, mert ugyanezt én is el tudom mondani. Blogot kellett kezdenem ahhoz, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhassam és valóban, karácsony tájékán felértékelődik ezeknek a kapcsolatoknak az éltető ereje.

    VálaszTörlés
  2. Drága Éva!!!
    Mindig van hozzám pár kedves szavad, ez a legkevesebb, hogy én is gondolok Rád.... Ígérem, egyszer összefutunk Szolnokon, legalább egy ölelés erejéig.... puszi

    VálaszTörlés
  3. Igen, én is osztom a véleményeteket! Jó együtt lenni azokkal, akiknek hasonló az érdeklődési körük, és hasonlóan gondolkodnak! Évi Veled örülök a szépségeknek!
    És nagy hálával tölt el, hogy megismerhettelek!
    Sok puszi Neked!

    VálaszTörlés
  4. Én is hasonlóan érzem... annyian beszélnek negatívan a net hatásairól, nekem ez a világ sok szépséget, jó barátokat ajándékozott! Örülök, hogy Te is így érzed, és látom, az előttem szólók is :)

    VálaszTörlés