2014. október 13., hétfő

Köszönet





Köszönöm, hogy olyan sokan reagáltatok a bejegyzésemre
Ez számomra azt bizonyítja, mégsem "halódik" a blogvilág.
Amikor én elkezdtem blogolni, Szarvas Mici segített, nagyon kedvesen ajánlotta néhány kedves "blogbarátjának" az én kis kezdeményezésemet. 
Igaz, akkor még köze sem volt a keresztszemezéshez, gyerekeknek, és a szüleiknek szerettem volna ötleteket adni az együtt tevékenykedéshez.
Majd jött egy svédcsavar, és megtaláltalak Titeket és egy szakkört, ahol nagyon jól éreztem magam sajnos már nem működik .
Mindig azt mondtam és vallom ma is, hogy nagyon sok kedves Barátra leltem, még ha személyesen nem is találkoztunk.
Nagy izgalommal várom milyen új , szép dolgokat mutattok, örömmel olvasom kedves soraitokat, és nagyon köszönöm a sok szép ötletet, azt, hogy bármit kértem segítettetek, a játékokat, a gyönyörű szívvel készült ajándékokat.
Én nem hiszem el, hogy ez megszakadna, remélem lesz még játék és nagyon sokan részt veszünk benne. Majd én is töröm a fejem, hogy milyen apropóból lehetne indítani valamit.
Most viszont lenne egy kérdésem.
Az előző bejegyzésemnél válaszoltam Mindenkinek. Jelzi ezt Nektek valami, elolvassátok? Mert én nem tudom, hogy amikor írok valakinek, Ő válaszol -e nekem. Őszintén megmondom,   nem mindig emlékszem kinek írtam megjegyzést, mert ugye nem rögtön nézzük/nézitek  meg a blogotokat.
Nem tudom elég érthető-e hogy mit szeretnék megtudni?
Remélem egyszer mégis kipattan valamelyikünknél egy szikra.

8 megjegyzés:

  1. Szikra? Milyen szikra?
    Mire vagy kíváncsi konkrétan?
    Olvaslak, figyellek, beléd olvadok ha itt vagyok.
    Én is örömmel olvasom a blogokat és nincs elképzelésem senkiről, csak úgy olvasom. Reagálok. Nem hiszem, hogy szabad ebbe sokat bele gondolni.

    VálaszTörlés
  2. én általában visszamegyek, megnézem, hogy akinek irtam irt e vissza... de tudom van jó néhány olyan blogtársam aki emailban válaszol, ami csak nekem szól, jön... Én mikor válaszoltam mindenkinek, és egy új posztot teszek fel bekapcsolom az értesitést kérek ami itt van jobb oldalt ...Jó dolog mert van bizony olyan is hogy egy hónap elteltével ir valaki... ha ez a értesítés nincs bekapcsolva nem is tudom...Erre gondoltál?

    VálaszTörlés
  3. De halódik. Külföldi blogon amit követek: 44, 63, 41 a bejegyzés. Túlzásnak tartom a Facebookra koncentrálódott és ott függővé vált magyar közönséget.
    Én maradok, ha neked ez elég, akkor írj kérlek, mert fontos vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy itt vagy, köszönöm, hogy benézel hozzám, mert Te is fontos vagy :)

      Törlés
  4. Nekem nem válaszoltál....de én is úgy,mint Vera,visszamegyek az adott blogra és megnézem;-)De ha bejelölöd,hogy értesítést kérsz,hogy új hozzászólás érkezett,akkor jelez az email.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, amiért nem válaszoltam, csak egy gyors kukkantásra volt időm.
      Sajnos igazad van, sokan csak a nyeremény miatt jönnek. Viszont elszomorított, hogy ilyen rossz véleményeket olvastam. Azt hittem, az igazi blogolósoknál felébresztettem valamit a megjegyzésemmel, és azt hittem, nem hagyjuk magunkat elcsábítani a Facebookkal.

      Törlés
  5. Engem biztos nem fog senki ott látni! Maradok:-)

    VálaszTörlés