2015. április 25., szombat

Csak írogatok....

Elég régen írtam már. Nincs semmi gond, / bár a bal lapockám fáj és sugárzik az egész hátamba / varrogatok, de az egyik pl. meglepetés lesz, hétfőn kel útra, így még nem mutathatom.
Ami miatt mégis " tollat " fogtam.
Ne vegyétek dicsekvésnek, de egy blogot szeretnék Nektek ajánlani. Életem egyik legszebb ajándékát kaptam, ha elolvassátok megértitek miért mondom ezt.


Nagyon sok receptet olvastam, ami medvehagymával készült, de még soha nem próbáltam ki egyet sem.
Csütörtökön és pénteken itt volt a lányom, gondoltam csinálok medvehagymás pogácsát, úgy hogy mi is csemegézünk belőle, és haza is visz a fiúknak.
Nosza, receptkeresés és szerdán délután megsütöttem, és ekkor jött a baj.
Ettem belőle néhány darabot, és éjszaka azt hittem nem érem meg a reggelt, olyan beteg lettem. Nagyon ritkán fordul elő velem, hogy fekszem napközben, de csütörtökön majd nem egész nap "hemperegtem", mert csak akkor volt elviselhető, ha vízszintes helyzetben voltam, akkor nem fordult fel a gyomrom, és nem kellett szaladnom.
Szökőévben egyszer fordul elő / bár az utóbbi időben egyre többször /, hogy az epém tiltakozik valami ellen, most kegyetlenül megkínzott.
Tanulság, medvehagyma száműzve a konyhámból, pedig finom volt, ja a másik 1 nap alatt is lehet fogyni 1 1/2 kg-t, na de ilyen áron?
Ez nem az amit én sütöttem, de pont ilyen gusztusos volt.

3 megjegyzés:

 1. Köszönöm, hogy megosztottad velem is ezt az írást! Én is megkönnyeztem... azt hiszem, egy édesanya számára ez a legnagyobb kitüntetés! Örülök, hogy ilyen lányod van! :)

  A medvehagymára pedig én is pont úgy reagálok, mint Te :(

  VálaszTörlés
 2. Libabőrös lettem ahogy olvastam...Büszke lehetsz... Olvastam a lányod írását...

  A hagymát külön ,és a pogácsát is külön szeretem... Epések vagytok.../Resztelt májra reagálok és a halászlére/...
  Szép tartalmas hetet kívánok!!!

  VálaszTörlés
 3. Epére gyanakszom én is. Nekem kivették a köveimet pár éve. Ezt ne hagyd annyiban, menj el dokihoz, el fog küldeni ultrahangra. Ha nem, Te KONKRÉTAN kérd. Időpont miatt ez hosszú folyamat, de gyakori probléma az epekő miatti nagy fájdalom. Szabadulj meg tőle!!!!!

  VálaszTörlés