2015. június 11., csütörtök

Varrókosár elkészítéseSzükséges hozzá :két féle anyag / mintás és egy színű /, bélésanyag, kb. 2mm vastagságú karton, valami merev műanyag lap a füléhez.
Minden darabot összevarrok, két anyag, közötte a bélés, egyik oldalát nyitva hagyni, hogy a kartont közé lehessen tenni. A tetejét így kell összevarrni, a két anyag, közötte a bélés,de ott ahol a 13 cm rész van, az egyiket nyitva hagyom, hogy a kartonlapokat bele tudjam csúsztatni, majd ezt is összevarrom.

Ha már minden darab elkészült, akkor kézzel összevarrni őket. A masni a fül felvarrását takarja, de díszíthető virággal, vagy bármi mással.
Remélem érthető voltam, ha nem írjatok, megpróbálom érthetőbb módon megírni.A belső bélés anyag nagyobb, mert visszahajtva az a külső szegélye.4 megjegyzés:

 1. Nahát, de aranyos vagy! Egyszer talán lesz bátorságom belevágni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nem olyan nehéz, gyűjtsed a bátorságot :)

   Törlés
 2. HU de ötletes! Azt gondoltam, sokkal nehezebb lehet elkészíteni...bár kicsit félve mondom, hisz sokszor a" könnyűnek tűnik".... a "nehéz"....gratulálok...nagyon szép..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nem nehéz, ha már én is azt mondom, aki nehezen szánja rá magát a varrásra, akkor elhiheted, hogy könnyű volt :)

   Törlés