2012. augusztus 15., szerda

Végre!

Végre meggyógyult a gépem. Kb. 15 perces munka volt a szerelőnek - úgy gondolom pályát módosítok, és elmegyek számgép szerelőnek, nem is keresnek rosszul -, van ám tudás! Én csak álltam és néztem, ide katt- oda katt és kész.

Csináltam egy dobozt, amit minden munkafázisban lefényképeztem - sajnos olyan rosszak lettek a képek, hogy inkább nem teszem fel. E-mailben elküldöm Palkónak, és Tündének, ha még kéritek a leírását. A fényképezési tudományom még mindig a béka feneke alatt jár.

Ez a doboz lett volna a blog játékom nyereménye, de sajnos nem sikerült valami szépre, így még egy picit várnotok kell, mire elkészül valami más - ígérem sietek.
Már régebben mutattam egy ollóőrt, amit végre összeállítottam, nem tudom mennyire látszanak az apró gyöngyöcskék rajta, és az oldalán
A naptárammal is haladtam, a május már teljesen készen van. Amióta ez a kép készült, azóta a június fele is elkészült, de arról még nincsen képem.
Mint látjátok, nem tétlenkedtem, közben unokázom is, ki  használom az időt, mert  sajnos mindjárt vége a nyárnak, és akkor már ritkábban látjuk egymást. Holnap jön megint, és az egész jövő hetet együtt töltjük. Elmegyünk kirándulni, még strandolunk egyet, és talán még egy közös mozizás is belefér.

4 megjegyzés:

 1. Ez az ajándéknak készített doboz szép ajándéknak így ahogy van.
  Én makro-ra állítom a fényképezőgépet, bátran közelíts a gyöngyökre és tedd napra, ott kedvezőek a fényviszonyok. Valahol csak besüt a nap.
  Hja, a szakemberek pokoli sokat kérnek el pusztán csak a kiszállásért. De nem érthetünk mindenhez.

  VálaszTörlés
 2. Értem, akkor javítani kell. Sok sikert hozzá, fog menni!

  VálaszTörlés
 3. Drága Éva! Jó unokázást, tőlem is most mentek haza a Manók, de a jövő héten még jönnek:)
  A naptáradon semmi hibát nem látok, mivel nem ismerem a mintát! Kedves és szép lesz! Az ollóőr így fényképezve is szépséges!
  A doboz egész különleges, nagyon szép lett!:)
  Fényképezni még mindig a lányomék gépével tudok igazán szépen, az enyém egész szerény, de nagyon szeretem:)
  Ha lesz időd írj! :)
  Puszillak:)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Éva!
  Köszönöm az ajánlatot, igen várom a mailt, a(kicsit homályos) fényképekkel :)))
  Nem kezdtem még bele, nagyon kevés időm van mostanában, és ismét volt pár nap, amikor nekem sem volt gépem.
  Köszönöm előre is!

  VálaszTörlés