2015. január 20., kedd

Az utolsó.....

Elkészült az utolsó ajándék csomag is az angyalkákért.
Ma befejeztem a MIKI egér fejet és megvarrtam a párnácskát is, holnap útnak is indítom. / kicsit rossz a sok feketét varrni :( /.Ja még néhány szalvéta is került a csomagba, csak elfelejtettem lefényképezni.A dobozka is rejt valamit...... 2 csoki bújt el benne.

Ismételten megállapítottam, nehéz  a varrónők élete....
Ma a fél délutánt azzal töltöttem, hogy egy asztalterítőre felvarrjam a ferdepántot. Két oldalával el is készültem, de már nem volt türelmem befejezni, többször bontottam, varrtam, majd holnap folytatom.

Ha készen van megmutatom, háááát, még mindig van javítanivaló

 

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörű az a doboz!!!!! A Miki egér is aranyos nagyon :)

  VálaszTörlés
 2. Bizony nem könnyű a varrónők élete!
  Mikor kicsik voltak a gyerekeim bedolgozást vállaltam. Nekem szerencsére a fiatal koromra jutott, így a gyerek fürdetése, etetése, lefektetése után nyomtam a gépet éjjel 1-ig. Meg sem kottyant. Ma már nem bírnám.
  Érdekes, hogy szellemileg is lefáraszt egy dolog elkészítése. Ez kortól független. Nagyon koncentráltan kell figyelni minden centire. A bontás meg egy nagyon elkeserítő folyamat, de elkerülhetetlen.
  Nálad sem jelenik meg a bejegyzésem. Ah!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megjelent amit írtál, most olvasom.
   Te úgy láttad, hogy nem küldte el a rendszer?

   Törlés
 3. Bizony úgy. Nem is jelenik meg sehol.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy látszik kicsit nehéz a felfogásom, de én minden bejegyzésedet el tudom olvasni. talán Nálad a rendszerben lehet valami gond.

   Törlés
 4. jaj, de gyönyörű dolgok!!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Ne szomorkodj Évi, én, ha valamit nagyon szépre szeretnék elkészíteni, mert a színén számít a szép egyenletes varrás, akkor mindig fércelem előtte. Hát ezért is nehéz a varrónők élete! :))))))
  Nagyon szépeket készítettél, a hímzés világában kitűnően itthon vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Évi, először gombostűvel próbálkoztam, azután férceltem, de sehogy nem lett szép. Most egyenlőre elraktam. Ez karácsonyi terítő, addigra csak elkészül :)

   Törlés