2017. december 22., péntek

Kedves Blogbarátaim!


Öltögettem én szorgalmasan, de majd csak az ünnepek után mutathatom őket.
Igaz, nem készült annyi minden mint tavaly ilyenkor, de mentségemre szolgáljon, más egyéb elfoglaltságok akadályoztak benne.
Már említettem, szeptember óta ismét dolgozom az óvodában - én nem tudom más városban is így van-e, de nálunk óvónő hiány van -, nem a régi ovimban, de nagyon jó itt is.

Talán említettem, de 1 éve létrehoztam egy vasaló szolgálatot, ami most kezd beérni, természetesen mindenkinek karácsony előtt jut az eszébe, ruha is kell / ezt nem panaszképpen mondom.

Több mint egy hete tart ez az állapot, hogy az elmúlt időszakban többet voltam a kórházban, mint az elmúlt 1/2 évben.
A lányomnak a térdét műtötték, tegnap jöhetett haza, komolyabb volt, mint amire számítottunk, most felcsaptam betegápolónak is.

A másik kórházba járás már valamivel kellemesebb, de izgulósabb dolog miatt volt.
Csak nagyon halkan súgom, a fiaméknál többszöri sikertelen próbálkozás után felcsillant a reménysugár, és reményeink szerint a nyár vége fele ismét nagymama leszek.
A fiam külszolgálatban van, így a menyem Édesanyjával közösen mi vagyunk az "ügyeletes Manók", hisz volt azért komplikáció, vérzés, stb, , de most már bízunk benne, hogy minden rendben lesz.
Már láttam egy gombostűfejnyi picurkát ultrahangon 😃💓







Kívánok Mindenkinek Áldott Karácsonyt, békés, boldog új Évet.


Elfáradtam így év végére, most együtt karácsonyozik a család / a lányom hogy jön fel a III. emeletre, az még vicces lesz /,azután néhány napot pihenek, varrogatok amolyan "öröm" varrás lesz,olvasok , talán Tv - t nézek.

Köszönöm, hogy nálam jártál.

6 megjegyzés:

  1. Akkor zajlik az élet körülötted rendesen! Gratulálok a picurkához, lányodnak mielőbbi gyógyulást Neked pedig mindehhez sok erőt egészséget és további kellemes készülődést kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Áldott, békés, szép Karácsonyt kívánok!
    Mielőbbi gyógyulást a betegeknek, jó pihenést Neked!

    VálaszTörlés
  3. Gyógyuljatok mindketten: Te is, lányod is!
    Drukkolok a fiad gyermekáldásához!
    Pihenj és kívánok kellemes Ünnepeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, bár úgy látom kicsit félreérthető voltam, azért jártam a kórházat, mert hol a lányomhoz, hol a menyemhez mentem, az egyiket az egyik nap, a másikat a másik nap hoztam haza.
      Szerencsére én "nem vagyok beteg", ami meg fáj, _ térd, derék -, arról nem beszélünk, csak nyögdécselek, hisz akkor ki lenne a betegápoló :)

      Törlés