2011. november 20., vasárnap

Kifogott rajtam!

Szétvet a méreg!!!!
Ez egy zöldes árnyalatú anyag, amit a hímzőszakkörön vettem. Úgy gondoltam jó alapanyag lesz valami karácsonyi motívumhoz.
Azt hiszem ennek lőttek!
Én szemüveges vagyok, most még a nagyítót is elővettem, és így sem látom, hogy hova kell szúrni. Egyszerűen nem találom a négyzet formát, ahova az x-et kellene ölteni. Ami a képen látszik annyit csináltam kb. 2 órán keresztül. Varrtam - volna -, bontottam. Összefolyik minden a szemem előtt. Nem olyan a szövése, mint a többinek, számomra megfejthetetlen. / Bár a képen teljesen normálisnak tünik, a valóságban azonban egész más. Olyan ez, mint a babos kép, amiből valami mintát kell kinézni. Ott láttam, de most nem megy. Azt hiszem ez az anyag a fiók mélyére kerül. Ami még bosszant, hogy nem ekkora darabot vettem

2 megjegyzés:

  1. Erre tényleg nehéz lehet hímezni!
    Én már csak nagyobb négyzetű anyagra dolgozom, mert nem látom az aprócskát! Pedig jobban tetszik az apró. De hát el kell fogadnom, hogy nem látok már olyan jól!:)

    VálaszTörlés
  2. Ez egy lenes vászon, szép, de valóban nehéz... Lényegesen megkönnyted a saját dolgod,ha beszerzel egy hímzőkeretet (kör alakút) kifeszítve könnyebb lesz! Minél kisebb a hímzőkeret, annál könnyebb vele dolgozni. Az se baj, ha nem fér bele az egész minta, szépen odébb lehet tenni, akár a hímzésre is, nem nyomja el.

    VálaszTörlés